Results 1 to 4 of 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

  1. #1
    Senior Member forest's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Ohio
    Posts
    1,327

    Anyone else having trouble getting youtube videos to play?

    It's probably just my server as I have dial-up but I can't get any youtube videos to play for several days now.

    I just get a message that says - "an error occured, please try again later". Now granted, due to being dial-up, it's always been slow but never had this message before.
    As Aristotle said, ‚ÄúTolerance and apathy are the first virtue of a dying civilization.‚Ä

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    In the water
    Posts
    1,235
    Yes i have on a few of them havnt figured out why yet.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,808
    No problems here forest.


    Try this


    http://www.youtube.com/watch?v=lZD4ezDbbu4

  4. #4
    Senior Member forest's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Ohio
    Posts
    1,327
    Quote Originally Posted by OneNationUnderGod
    No problems here forest.


    Try this


    http://www.youtube.com/watch?v=lZD4ezDbbu4

    Wouldn't mind listening to this one but Nope, same message came up.

    I will have to contact my server.

    But Thanks for checking everyone! =)
    As Aristotle said, ‚ÄúTolerance and apathy are the first virtue of a dying civilization.‚Ä

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •